Back to Top

Напомена! Сува храна за псе коју ми продајемо се пакује у врећама од 8, 15 и 20 кг (најчешће). У опису сваког артикла пише која су паковања доступна. Није обавезно купити целу врећу, могуће је одмеравање. Међутим, уколико се ипак одлучите да купите цео џак, добићете од нас гратис од 1 до 3 килограма хране. Нпр. уместо да платите 15 кг, ви можете платити 12, 13 или 14 кг, а да добијете 15.

Josera Active

josera-activeJosera Active месо, пиринач и кукуруз су укомпоновани тако да дају компактну, лагану, али хранљиву и јако укусну мешавину, која задовољава све потребе активних, радних паса. Садржи велики проценат протеина и масти, али и сирових влакана, минерела.

...

 

Josera Junior

josera-juniorКвалитетни састојци ове хране обезбеђују здрав и хранљив оброк. Беланчевине и масти обезбеђују стабилан и здрав раст и довољно енергије за све потребе организма. Јако добра храна за псе који расту. Садржи месо и месне прерађевине, уља, поврће, минерале...

Детаљније...

Josera Balance

josera-balanceJosera Balance је храна посебно развијена за старије псе и за псе са смањеним енергетским захтевима. Добро ју је давати гојазним псима, јер тако мршаве на здрав и безбедан начин. Смањена количина протеина чини ову храну лако сварљивом и тако чува јетру и бубреге. Додатак биотина чини длаку лепом.

...

Josera Kids

josera-kidsПосебно је развијена храна за узгој паса средњих и великих раса. Даје се штенцима који су навршили 8 недеља,. Захваљујући њој, пси имају добар развој мишића, здраве кости, кожу и сјајну длаку. Садржи и таурин, који је побољшава срчане функције.

Детаљније...

 

Josera Family

josera-familyПосебна формула чини ову храну посебно погодном за труднице, дојиље и штенад стару до 8 недеља. Садржи доста меса, па је проценат протеина и масти велики. Идеална храна за послењу фазу трудноће и после порођајни период, када се троши пуно енергије.

...

 

Josera MinisBest

josera-minis-bestПосебно развијена храна за мале расе паса, који расту. Садржи високо квалитетне протеине, омега-3 и омега-6 масне киселине, које чине кожу здравом, а длаку сјајном. Такође смањује ризик од зубног каменца, изузетно је укусна (јагњетина и лосос) и пси је радо једу.

Детаљније...

 

Josera Festival

josera festivalЈако добро избалансирана и квалитетна храна за одрасле псе. Садржи лососа и пиринач и свака гранула је прекривена посебним прашкастим слојем, тако да, ако се храна прелије водом, настаје фин, кремаст сос. Чини кожу и длаку здравим и погодна је за избирљиве псе.

Детаљније...

 

Josera Miniwell

josera-miniwellMiniwell је храна направњена за посебне потребе малих раса. Висок проценат живинског меса и пиринча олакшавају варење. Квасац такође подржава варење, а биотин и масне киселине одржавају кожу и длаку лепим. Радо је једу и најпробирљивији пси, јер не садржи рибу, која многе псе одбија.

Детаљније...

 

Josera High Energy

josera-high-energyПосебно развијена храна за одрасле спортске, ловачке и др. радне псе. Овакви пси захтевају доста јаку храну, јер тороше доста енергије. Уз ову храну, радни пси показују врхунске перформансе. Пребогата квалитетним протеинима (чак 30 %) и мастима (21 %), па је погодна и за дојиље.

Детаљније...

 

Josera Optines

josera-optinessСавршена храна за одрасле псе који воле лаганију вечеру – без пшенице, соје и кукуруза. Кромпир и јагњеће месо чине је посебно укусном, а мањи проценат протеина ратерећује јетру и бубреге. Храна садржи и масне киселине, које су добре за кожу и сјај длаке.

Детаљније...

 

Страна 1 од 2