Back to Top

Особље

Ветеринари:

Dragan Dimitrijevic

Драган Димитријевић

 

Aleksandar Stanijlovic

Александар Стаојловић

 

Vera Milosavljevic

Вера Милосављевић

 

marko staff

Марко Јоксимовић

Техничари:

Stevo Biga

Стево Бига

 

Srećko Živojinović

Срећко Живојиновић

 

Filip Milutinović

Филип Милутиновић

 

Darko Radivojevic

Дарко Радивојевић – Шеки

 

obrad staff

Обрад Стојановић

Мисија и циљ

Наша мисија представља комплетну бригу о живорињама, како малих тако и великих. У складу са тим је организована и наша делатност, о којој можете више сазнати у секцији која је посвећена њој. Наиме, наша фирма се састоји од ветеринарске станице, апотеке, клинике за мале животиње и пет-шопа.

Са друге стране, наш циљ су срећне и здраве животиње, али и задовољни власници. Због тога имамо огроман избор хране и опреме најпознатијих светских и домаћих брендова – задовољавамо потребе најпробирљивијих љубимаца, али и најзахтевније укусе њихових власника.

Историјат. Где је и како је све почело?

grandpa stevenНаш народ каже да је човек најзадовољнији собом када се бави оним што највише воли и да нема веће среће када човеку хоби постане професија. Тако је било и са нама, тј. са човеком који је основао фирму. Драган Димитријевић је цело своје детињство провео на пожаревачком салашу који је подигао његов деда Стеван. Ту је све било усмерено ка ратарству и сточарству, и ту је дечак Драган са сестрама и браћом први пут дошао у контакт са животињама. Тамо је, дакле, све почело. Послови на газдинству били су подељени у складу са могућностима људи који су их обављали. children with dragan dimitrijevicДеда и отац са стричевима су радили тешке ратарске послове, док су жене углавном радиле у кухињи и са децом храниле стоку, правиле сир, кајмак и сл. Тако су се деца, водећи рачуна о животињама, збижила с њима и заволела их. Неки су их толико заволели да ће им посветити цео свој живот. То је урадио Драган.

Доба када је Драган Димиитријевић пошао у школу, памти се као један од најтежих периода и у нашој националној историји. Други св. рат тек што је окончан, земља је у изградњи, морало се много радити да би се зарадио новац, а он је био преко потребан да би се сва деца одшколовала. miodrag dimitrijevic with horsesИако је на салашу хране било у изобиљу и она се продавала на пијацама, оно што се тако зарађивало није било довољно да се сви трошкови покрију. Због тога је Миодраг Димитријевић, отац Драганов, био принуђен да шпедитером који су вукли коњи превози робу за новац. Тако се Драган упознао и са коњима. Када је завршио основну, деда Стева је рекао да би требало да Драган упише пољопривредну школу, јер ће тако боље обрађивати земљу.

Тако је и било.mr gagi Он завршава пољопривре-дну школу, али не оста-је на салашу да се бави ратарством, већ уписује Ветеринарски факултет Београдског универзи-тета, где је 1978. године дипломирао. Међутим, када је завршио факултет, није одмах добио прилику да ради оно што је толико желео. Његов први посао је био је инспекторски. Радио је као инспектор у тадашњем МИП-у и тамо је провео готово четири године. После тога, 1981. запошљава се у Ветеринарској станици Пожаревац и тамо остаје до фебруара 2002. године, када прекида радни однос и оснива 1. марта те године Ветеринарску амбуланту Димитријевић, која ће касније прерасти у Ветеринарску станицу Димитријевићвет. Данас је у овој фирми запослено четири др ветеринарске медицине и пет ветеринарских техничара.