Back to Top

Josera Carismo

josera-carismoКвалитетна храна са смањеним садржајем фосфора и антиоксиданата. Идеалана је за старије мачке или мачке са хроничном бубрежном инсуфицијенцијом. Лако је сварљива и садржи мали проценат фосфата, што користи бубрезима. Антиоксиданси из хране утичу на старење ћелија, успоравају га.

Детаљније...

 

Josera Minette

josera-minetteОво је високоенергетска, лакосварљива и јако укусна храна за мачке које расту и развијају се. Одлична је за прву годину живота ваше мачке и током трудноће и лактације. Лако се вари садржи влакна, која помажу да се не стварају кугле од прогутене длаке у цревима.

Детаљније...

 

Josera Catelux

josera-cateluxХрана са укусном патком и кромпиром садржи додатна дијететалних влакана. Стога је идеална храна за избирљиве и дугодлаке мачке које су склоне стварању кугли од прогутаних длака. Уз то, PH вредност, која се креће од 6,0 до 6,5, смањује ризик од настајања мокраћног каменца.

Детеаљније...

 

Josera SensiCat

josera-sensicatЈако добро избалансирана формула са високо квалитетним састојцима обезбеђује невероватно лаку сварљивост. Идеална храна за одрасле мачке и мачке са осетљивим органима за варење, смањује ризик настајања мокраћног камена и лопти од прогутане длаке, које могу угрозити здравље.

Детаљније...

 

Josera Culinesse

josera-culinesseХрана са квалитетним лососом – прави ужитак за вашу пробирљиву мачку. Уравнотежени састојци чине ову храну посебно лако сварљивом, а умерен садржај масти и масних киселина је идеалан и за мачке које не излазе из куће и за оне које то чине, резултат је фантастична длака.

Детељније...

 

Josicat

josicatЈако укусна храна са доста меса за нормалне одрасле мачке. Покрива све дневне потребе за хранљивим материјама, садржи доста меса и мачке је радо једу. Садржи чак 27,5 % протеина и 9 % масти.

Детаљније...

 

Josera Léger

josera-legerХрана са смањеним калоријама и повећаним процентом влакана је идеална за мање активне мачке или гојазне мачке. Дијетална влакна повећавају засићеност, па мачка не једе често,а виши садржај протеина стимулише метаболизам.

Детеаљније...